SEO Stappenplan voor WordPress (29 SEO Tips)

By | 7th August 2017
SEO Stappenplan voor WordPress (29 SEO Tips)

https://imu.nl/seo/seo-handleiding-stappenplan-voor-wordpress

Heb je niet een SEO stappenplan of handleiding om je content van A tot Z helemaal te optimaliseren om bovenaan in Google te komen?

Die vraag krijg ik regelmatig en hoewel mijn boek Winnen in Google eigenlijk een complete SEO handleiding is leek het me wel nuttig om eens een soort “uber SEO checklist” te maken. Deze handleiding is geschreven voor iedereen met een WordPress website maar mocht je dat niet hebben dan kun je de stappen natuurlijk net zo goed doorvoeren.

Met het dit stappenplan kun je jouw content van A tot Z optimaliseren voor een specifiek keyword. Ik laat je stap voor stap zien waar je jouw keyword moet plaatsen om hoog in Google te komen op dat specifieke zoekwoord.
Video Rating: / 5

5 thoughts on “SEO Stappenplan voor WordPress (29 SEO Tips)

 1. bartmuziek

  Dank! tof, wel veel specifiek voor bloggen krijg ik het idee.

  Reply
 2. Josette Jansen

  Dag Tony, wat een geweldige tutorial! Ik geef scriptiebegeleiding en was heel moeilijk vindbaar. Voor mijn site http://www.mevrouw-jansen.nl heb ik alle tips van de eerste 30 minuten zo goed mogelijk toegepast, en ik sta nu op de eerste pagina, terwijl er best veel concurrentie is en mijn naam ook niet heel onderscheidend is ;-). Superbedankt!! Het lukt alleen niet om de naam van de website in wordpress te wijzigen.

  Reply
 3. Serdar video's

  Beste Tonny,Momenteel sta ik met aantal zoekwoorden op pagina 2 positie tussen 1/5 maar het luk mij niet om op pagina 1 te komen wat doe ik fout? Of wat kan ik verbeteren? Graag een  tip van jou.

  Reply
 4. Joanna Talpe

  Werken de begin tips (plaatjes, video, … met de naam waarop je gevonden wil worden) ook wanneer je deze toepast in fb? Maw wanneer ik een post doe op mijn fb-pagina?

  Reply

Leave a Reply